پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
  4. مقاله افزایش هیدروفوبیت کازئین توسط اسید تانیک و حرارت دادن در pH مختلف
عنوان رویداد : چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
تاریخ برگزاری : 11 ارديبهشت ماه 1398

افزایش هیدروفوبیت کازئین توسط اسید تانیک و حرارت دادن در pH مختلف

Enhancement of Casein hydrophobicity by tannic acid and heating at different pH
نویسندگان :

مینا حاجی زاده ( IBB ) , علی اکبر موسوی موحدی ( ibb ) , مریم سلامی ( tehran university )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

Hydrophobicity enhancement, casein, polyphenol, tannic acid, heating, pH

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مینا حاجی زاده , 1398 , افزایش هیدروفوبیت کازئین توسط اسید تانیک و حرارت دادن در pH مختلف , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي

برگرفته از رویداد



چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
تاریخ برگزاری : 11 ارديبهشت ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • غربالگری مجازی مبتنی بر ساختار در پایگاه داده DrugBank برای پیدا کردن لیگاندهای تداخل کننده در حمل و نقل آرژینین از طریق ناقل آمینو اسید کاتیونی
  • Effect of trehalose on stabilization of urate oxidase enzyme: experimental and molecular dynamics simulation study
  • بیان پروتئین BDNF نوترکیب محلول در سویه های SHuffle T7 و BL21
  • سنتز آنالوگهای جدید پپتید ماهی سالمون
  • مطالعه اثر متقابل بین DNA و پپتید جدا شده از لاکتوفرین شتری با استفاده از دینامیک مولکولی.
  • تهیه و ارزیابی غشا نانوفیبری به روش الکتروریسی
  • کلونینگ و بیان پروتئین آنتی ژنیک ABAYE2132 آسینتوباکتربومانی در E.COLI
  • مطالعه پتانسیل مهاری یک پپتید طراحی شده در کمپلکس با پروتئین β-catenin با استفاده از شبیه سازی دینامیک مولوکولی هدایت شده
  • ارزیابی هضم پذیری آلفا- لاکتآلبومین شیر در اثر تیمار با سیستم نوترکیب تیوردوکسین/ گلوتاتیون از گیاه برنج
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]