Isolation and optimization of L-asparaginase producing bacteria from Maragheh traditional dairy products
Isolation and optimization of L-asparaginase producing bacteria from Maragheh traditional dairy products
نویسندگان :
پریسا فتحی رضایی ( دانشگاه مراغه ) , بهنوش دیناروند ( دانشگاه مراغه ) , ندا اکبری ( Department of Biology, Arak Azad Islamic Universit )
کليدواژه ها
Drug enzyme , L-Asparagine , Nitrogen metabolism, optimization, probioticکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پریسا فتحی رضایی , 1398 , Isolation and optimization of L-asparaginase producing bacteria from Maragheh traditional dairy products , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.