پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
  4. مقاله پروتئین‌های شیر، بیوپپتیدها و اثرات سلامتی بخش در بدن انسان
عنوان رویداد : چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
تاریخ برگزاری : 11 ارديبهشت ماه 1398

پروتئین‌های شیر، بیوپپتیدها و اثرات سلامتی بخش در بدن انسان

Casein,Whey,Bioactive Proteins,Proteolysis,Health Effects
نویسندگان :

زهرا اسفندیاری ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو ) , ندا قسامی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو ) , حدیثه ابدالی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

کازئین، پروتئین آب پنیر، پروتئین فعال بیولوژیکی، پروتئولیز، اثرات سلامتی بخش

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
زهرا اسفندیاری , 1398 , پروتئین‌های شیر، بیوپپتیدها و اثرات سلامتی بخش در بدن انسان , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي

برگرفته از رویداد



چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
تاریخ برگزاری : 11 ارديبهشت ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • کلونینگ و بیان دومین BIR2 از پروتئين مهار کننده ی آپوپتوز (XIAP)
  • تغییرات آنزیم پروتئینازK در حضور نانوذرات اکسید روی
  • To evaluate the possibility of Candida albikans clinical strains in liquid and solid medium by means of Zataria multiflora ,Mentha longifolia and Origanum vulgare
  • BIOSYNTHESIS OF SILVER NANOPARTICLES FROM RUMEX ALVEOLATUS AND INVESTIGATION OF THEIR POTENTIAL IMPACT ON ASPERGLLUS NIGER
  • Synthesis, characterization, DNA and HSA interactions of Cu(II) and Ni(II) complexes with 9,10-Phenanthrenequinone p-toluichydrazone
  • بررسی اثرات کامفرول و رزوراترول بر فیبریلاسیون آمیلوئید لیزوزیم
  • ارزیابی ریکاوری پروتئین و پپتید های زیست فعال از هیدولیز ضایعات سر میگوی وانامی با استفاده از آنزیم آلکالاز 2.4L
  • بررسی مشخصات فیزیکو-شیمیایی کمپلکس های در هم جای هیدروکسی پروپیل بتا سیکلودکسترین با اسیدهای آمینه
  • تغییرات فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانت بادرشبویه تخت تنش خشکی و همزیستی با قارچ Claroideoglomus etunicatum و باکتری Micrococcus yunnanensis
  • نقش G-protein در بیولوژی و فیزیولوژی یوکاریوت ها
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]