پروتئینهای شیر، بیوپپتیدها و اثرات سلامتی بخش در بدن انسان
Casein,Whey,Bioactive Proteins,Proteolysis,Health Effects
نویسندگان :
زهرا اسفندیاری ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو ) , ندا قسامی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو ) , حدیثه ابدالی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو )
کليدواژه ها
کازئین، پروتئین آب پنیر، پروتئین فعال بیولوژیکی، پروتئولیز، اثرات سلامتی بخشکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زهرا اسفندیاری , 1398 , پروتئینهای شیر، بیوپپتیدها و اثرات سلامتی بخش در بدن انسان , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.