زهرا اسفندیاری ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو ) , ندا قسامی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو ) , حدیثه ابدالی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو )
کازئین، پروتئین آب پنیر، پروتئین فعال بیولوژیکی، پروتئولیز، اثرات سلامتی بخش
کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
زهرا اسفندیاری , 1398 , پروتئینهای شیر، بیوپپتیدها و اثرات سلامتی بخش در بدن انسان , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي