سالمونلا و شناخت عفونت های ناشی از آن
Recognition of Salmonella and its associated infections
نویسندگان :
سمیرا شیرازی ( باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان ) , هانیه نقدی ( باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان )
کليدواژه ها
Salmonella, Meat, Food infectionsکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سمیرا شیرازی , 1398 , سالمونلا و شناخت عفونت های ناشی از آن , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.