ارزیابی هضم پذیری آلفا- لاکتآلبومین شیر در اثر تیمار با سیستم نوترکیب تیوردوکسین/ گلوتاتیون از گیاه برنج
Evaluation of milk α-lactalbumin digestibility in effect of rice recombinant thyroidoxin / glutathione system
نویسندگان :
طاهره شهریاری فارفانی ( دانشگاه صنعتی اصفهان ) , آذر شاهپیری ( دانشگاه صنعتی اصفهان )
کليدواژه ها
آلرژی، آلفالاکتآلبومین، سیستم تیوردوکسین، لاکتوسرم و هضم پذیریکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1398 , ارزیابی هضم پذیری آلفا- لاکتآلبومین شیر در اثر تیمار با سیستم نوترکیب تیوردوکسین/ گلوتاتیون از گیاه برنج , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.