تاثیر جایگزینی اسید های آمینه گوناگون به جای اسید های آمینه ناحیه حفاظت شده بر روی پایداری گرمایی آنزیم سلولاز
The effect of substitution of different amino acids instead of conserved amino acids on the thermal stability of cellulase enzyme
نویسندگان :
محمد نوید محبت کار ( دانشگاه صنعتی امیرکبیر )
کليدواژه ها
سلولز، پلیمر سلولاز، خواص گرمایی پروتئین ها، پیوند دی سولفیدکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمد نوید محبت کار , 1398 , تاثیر جایگزینی اسید های آمینه گوناگون به جای اسید های آمینه ناحیه حفاظت شده بر روی پایداری گرمایی آنزیم سلولاز , پنجمين کنفرانس ملي پليمر ايران
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.