پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله کاربرد پیگمان های میکروبی در صنایع غذایی
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

کاربرد پیگمان های میکروبی در صنایع غذایی

Application of microbial pigments in the food industry
نویسندگان :

فرزانه دیانت دار ( دانشگاه اصفهان ) , زهرا اعتمادی فر ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

چکیده

Synthetic pigments have low safety and cause some risks to human health. Today the Food and pharmaceutical industries need new pigments strongly which must be natural safe and healthy pigments. Natural pigments are produced from microbes plants and microalgae. Natural pigments such as carotenoid azaphilone anthraquinone phycoerythrin lutein zeaxanthin isorenieratene. Microorganisms that produce pigments such as Agrobacterium spp Serratia marcescens Cyanobacteria spp Penicillium oxalicum Plasmodium spp. Carotenoids naphthoquinone and Violacein have antioxidant activity. Streptomycin produces colored natural antibiotics against human pathogenic microorganisms. aquatic cyanobacteria produce an Anti-cancer agent called Scytonemin a yellow-green pigment that inhibits the proliferative cell. carotenoids produced by microorganisms enhance immune response. The purpose of this research was to review recent studies on the production and properties of microbial pigment. In this research the keywords of natural colors microbial pigments safety and food were searched in Google Scholar PubMed etc. A summary of the obtained information was compiled and expressed. According to the properties of the microbial pigment such as natural eco-friendly and healthy compounds antimicrobial anticancer immunoregulation and anti-inflammatory the production of microbial pigment has been considered. The production of microbial pigments in optimal bioreactors with low-cost substrates is very suitable and cheaper than chemical methods. In the future more microbial pigments will be discovered which will focus more on their beneficial and structural properties of microbial pigments.

کليدواژه ها

Microbial pigments antioxidant Antimicrobial Safety Food.

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
زهرا اعتمادی فر , 1402 , کاربرد پیگمان های میکروبی در صنایع غذایی , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • نقش بهبودی آور کورکومین زردچوبه به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی بر روی سمیت کلیوی ناشی از فنل در موش صحرایی
  • روش هایی برای بهبود و تغییر ویژگی های سلولز باکتریایی برای کاربردهای گوناگون
  • تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز
  • بررسی اثرات درمانی و شفابخش کتیرا
  • کنار (زیزیفوس) گیاهی امیدوارکننده با فواید بالقوه برای سلامتی
  • اثرات ضد باکتریایی عصاره عناب بر علیه استافیلوکوکوس اورئوس
  • بررسی اثر عصاره گیاه پنبه بر روی بهبود زخم سالک پوستی
  • Galbanic acid inhibits migration and adhesion of melanoma cancer cells by repression of matrix metalloproteinases 2 and 9 activity
  • مطالعات بیوانفورماتیکی اثر ضد ویروسی تیادیازولیل کورکومین در مهار آنزیم پروتئاز اصلی ویروس کوید ۱۹
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]