پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله ژله رویال و گرده به عنوان غذای عملگر برای انسان
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

ژله رویال و گرده به عنوان غذای عملگر برای انسان

Royal jelly and pollen as functional foods for human
نویسندگان :

حسین محب الدینی ( دانشگاه محقق اردبیلی ) , عاطفه مقصودلو ( موسسه آموزش عالی گلستان )

دانلود فایل   

چکیده

Bee pollen and RJ is currently used as a functional food or supplementary nutrition in some countries including China Chile Portugal Australia South Africa Brazil and the Sonoran Desert USA. Royal jelly (RJ) is a bee product secreted from the hypopharyngeal and mandubular glands of young worker honeybees (Apis mellifera) and involved in their sexual determination. Royal jelly is one of the most interesting natural products. Pollen has been used as a “perfect health food” for many centuries due to its abundance of nutrimental constituents and bioactive compounds. Pollen is the male gametophyte of flowers. The protein content of pollen is believed to be one of the best indicators for nutritive quality. RJ and pollen contains bioactive compounds with health-promoting properties. They are promoted as a health food with a wide range of nutritional and therapeutic properties. Functional properties of RJ and pollen include the following antioxidative activity Insulin-like action antitumoral action neurotrophic action antibiotic effect anti-inflammatory action and wound healing effect hypotensive and blood regulatory actions anti-aging effect and skin protection effects on the reproductive system and fertility fortifying and tonic action and immunomodulatory and anti-alergic activity. Though in Iran there are not insufficient studies in this area. The purpose of the current research is to determine the main components physico-chemical properties and healing properties of RJ and pollen and their application as functional and nutraceutical food.

کليدواژه ها

Royal jelly pollen functional food Human

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
حسین محب الدینی , 1402 , ژله رویال و گرده به عنوان غذای عملگر برای انسان , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • گیاهان دارویی منطقه سیستان و بلوچستان
  • نازیفن؛ قرص گیاهی برای خونریزی غیر طبیعی رحم
  • مروری بر صنعت پروبیوتیک در ایران
  • تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز
  • مواد ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ های رشته ای
  • متابولیت های مفید برای مغز از دنیای میکروسکپی
  • روایت اسنادی تجارت گیاهان دارویی تجارت‌خانه خسرو شاه جهانیان در دوره قاجار مطالعه موردی اصفهان
  • تهیه چسب های بافتی برپایه روغن های گیاهی برای بستن زخم
  • دانش بومی اقوام ذکر شده در قرآن، شاخه ای جدید در قرآن پژوهشی
  • نقش داروهای گیاهی و گونه‌های فعال اکسیژن در درمان سرطان
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]