پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله تاثيرات ضد سرطانی قهوه و کاکائو
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

تاثيرات ضد سرطانی قهوه و کاکائو

Anti-cancer effects of coffee and cocoa
نویسندگان :

منیره موسوی ( پیام نور یزد )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

قهوه، کاکائو، سرطان

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
منیره موسوی , 1398 , تاثيرات ضد سرطانی قهوه و کاکائو , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی پروتئین‌های شیرین کننده به عنوان جایگزین ساکاروز
  • شکلات/کاکائو، تاثيرات آن بر سلامتي بدن و بيماري ديابت
  • اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت
  • چرخه زندگی گیاه قهوه با نگاهی به امکان سنجی کشت آن در ایران
  • بررسی مقدار و کیفیت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترویج استفاده این فرآورده در صنعت غذا و شیرینی
  • بیماری های مهم درختان قهوه
  • اثر مشتقات پورین موجود در شکلات و قهوه بر بازسازی سیستم عصبی
  • چیکو، شکلات طلایی عشایر ایل سنگسری
  • کاربرد روش های نوین در تولید شکلات فراسودمند
  • ارتباط مصرف قهوه و کافئین با سرطان پستان
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]