اثرات زعفران و اجزای آن بر درمان عفونت های تنفسی
Effect of saffron and its components on the treatment of respiratory infections
نویسندگان :
هما کشاورز ( دانشگاه اصفهان ) , فاطمه یوسف صابر ( دانشگاه اصفهان )
چکیده
عفونتهای تنفسی سالانه تعداد زیادی از عفونتهای منجر به بستری در بیمارستان را تشکیل میدهند. بیشترین عامل ایجاد این عفونت ها، ویروسها هستند.کليدواژه ها
عفونت های تنفسی، زعفرانکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هما کشاورز , 1400 , اثرات زعفران و اجزای آن بر درمان عفونت های تنفسی , همايش ملي فرآوردههاي طبيعي موثر بر عفونتهاي تنفسي
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.