پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله بررسی توسعه شکلات با میوه خشک، کشمش( ترکیب، کیفیت، فوائد سلامتی، فرایند و میزان تولید، و کاربرد کشمش و فراورده های آن) در جهان و افغانستانستان (از چالش ها – فرصت ها)
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

بررسی توسعه شکلات با میوه خشک، کشمش( ترکیب، کیفیت، فوائد سلامتی، فرایند و میزان تولید، و کاربرد کشمش و فراورده های آن) در جهان و افغانستانستان (از چالش ها – فرصت ها)

Investigating the Development of Dried Fruit Chocolate,Raisins (Composition,Quality,Health Benefits,Process and Rate of Production,and Application of Raisins and its Products) in the World and Afghanistan (Challenges - Opportunities
نویسندگان :

شفیق الله مشفق ( قندهار- افغانستان ) , دکتر محمدربانی خوارسگانی ( دانشگاه-اصفهان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

توسعه شکلات، میوه خشک، کشمش، کيفيت کشمش، کشمش ایمن، مواد فيتوشيمیایی، سلامت

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
شفیق الله مشفق , 1398 , بررسی توسعه شکلات با میوه خشک، کشمش( ترکیب، کیفیت، فوائد سلامتی، فرایند و میزان تولید، و کاربرد کشمش و فراورده های آن) در جهان و افغانستانستان (از چالش ها – فرصت ها) , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • نقش استانداردهای ملی وبین المللی در تعیین ویژگی های کیفی قهوه
  • اثرات بالینی فلاونوئیدهای شکلات بر سلامت انسان
  • بررسی مقدار و کیفیت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترویج استفاده این فرآورده در صنعت غذا و شیرینی
  • اثر مشتقات پورین موجود در شکلات و قهوه بر بازسازی سیستم عصبی
  • بیماری های مهم درختان قهوه
  • چیکو، شکلات طلایی عشایر ایل سنگسری
  • بررسی و تحلیل ورود و رواج شکلات به ایران از قاجار تا پهلوی
  • تاثیرعصاره ی قهوه سبز بر چاقی
  • خواص گیاه انگور (Vitis) به عنوان یک شیرین کننده طبیعی
  • بررسی و مقایسه ابعاد بیوشیمیایی و زیستی عسل و آسپارتام.
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]