اثر زمان و PH بر هیدرولیز آنزیمی پروتئوم زیتون
The Effect of Time and PH on Enzymatic Hydrolysis of olive proteome
نویسندگان :
منا فتحی ( دانشگاه الزهرا ) , فخری سادات حسینی ( دانشگاه الزهرا ) , لادن رشیدی ( پژوهشگاه استاندارد )
کليدواژه ها
زیتون، هیدرولیز پروتئین، تریپسین، OPAکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فخری سادات حسینی , 1398 , اثر زمان و PH بر هیدرولیز آنزیمی پروتئوم زیتون , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.