انکپسوله کردن دایدزئین توسط کمپلکس کازئین و صمغ عربی
Encapsulation of Daidzein by Complex Coacervation of Casein and Arabic Gum
نویسندگان :
فاطمه السادات موسوی ( دانشگاه اصفهان ) , عبدالخالق بردبار ( دانشگاه اصفهان ) , ابولقاسم عباسی کجانی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
complex coacervation, daidzein, casein, Arabic gumکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبدالخالق بردبار , 1398 , انکپسوله کردن دایدزئین توسط کمپلکس کازئین و صمغ عربی , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.