مقایسه و ارزیابی تولید پروتئین نوترکیب برازئین به همراه و بدون استفاده از برچسب الحاقی GST
Comparison and Evaluation of Recombinant Brazzein Protein Production With and Without GST Fusion Tag
نویسندگان :
اکرم کاظمی نسب ( دانشگاه صنعتی اصفهان )
کليدواژه ها
Brazzein, sweet protein, GST fusion tag, enterokinase enzymeکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکرم کاظمی نسب , 1398 , مقایسه و ارزیابی تولید پروتئین نوترکیب برازئین به همراه و بدون استفاده از برچسب الحاقی GST , چهارمين كنفرانس ملي علوم پروتئيني و پپتيدي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.