پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط سوربیتول و مالتودکسترین با سیاهدانه بر خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی شکلات تلخ
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط سوربیتول و مالتودکسترین با سیاهدانه بر خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی شکلات تلخ

Study of the effect of sucrose replacement by sorbitol and maltodextrin with Nigella sativa on the chemical, texture and sensory properties of bitter chocolate
نویسندگان :

سوسن کریمی ( دانشگاه آزاد اصفهان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

ساکارز، سوربیتول، سیاهدانه، شکلات تلخ، کم کالری

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سوسن کریمی , 1398 , بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط سوربیتول و مالتودکسترین با سیاهدانه بر خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی شکلات تلخ , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی تاثیر کافئین موجود در قهوه بر کاهش وزن
  • تاثیر مصرف قهوه بر بیمارهای کبدی از جمله کبد چرب غیر الکلی
  • قهوه،اثر محافظت کنندگی آن برای بیماری های تحلیل برنده ی عصبی
  • گیاه خرنوب Ceratonia siliqua بعنوان یک شیرین کننده طبیعی و سایرکاربردها
  • ارزیابی کافئین موجود در قهوه و اثرات مصرف آن بر بدن و بيماري آلزايمر(AD)
  • بررسی تاثیر شربت افرا در کنترل سرطان کولورکتال
  • تاثیر قهوه بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان
  • تاثيرات ضد سرطانی قهوه و کاکائو
  • شیره گیاه .Agave L به عنوان شیرین کننده طبیعی
  • خواص گیاه انگور (Vitis) به عنوان یک شیرین کننده طبیعی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]