پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
صفحه اصلی
آرشیو همایش ها
آرشیو مقالات
سایت دانشگاه
:. صفحه اصلی
آرشیو مقالات رویداد ها
مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398
رديف
عنوان مقاله
1
بررسی و تحلیل ورود و رواج شکلات به ایران از قاجار تا پهلوی
2
قهوه قجری، نوشیدنی زهرآلود در ایران عصر قاجار
3
ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآوردههای وارداتی آن در استان اصفهان
4
معرفی ماده غذایی برپایه ژل رویال
5
معرفی محصول ارده-عسل شرکت کوزه عسل
6
چیکو، شکلات طلایی عشایر ایل سنگسری
7
بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط سوربیتول و مالتودکسترین با سیاهدانه بر خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی شکلات تلخ
8
شکلات پروبیوتیک و سرطان
9
اثرات فلاوانول های قهوه بر اعمال شناختی و رفتار
10
مروری بر زیست شناسی، خواص، تاریخچه، تجارت و نژادهای درخت کاکائو
11
بررسی زیست شناسی، ترکیبات، مواد موثره و نژادهای گیاه قهوه
12
مروری بر شیرین کننده ها و نقش آن درفعالیت بدنی و ورزش
13
اثر مشتقات پورین موجود در شکلات و قهوه بر بازسازی سیستم عصبی
14
اعتبارسنجی روش اندازهگیری کافئین در نوشیدنی قهوه با کمک طیف سنج تحرک یونی
15
«دِشو» شیرینکنندۀ طبیعی در مازندران (مطالعه موردی روستای پاچی از توابع شهرستان ساری)
16
مروری بر عملکرد گیاه دارویی استویا با کاربرد کود بیولوژیک و آب شور
17
ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدی؛ بهینه سازی شرایط فرآیندی
18
تولید پاستیل کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و سوربیتول
19
بررسی مقدار و کیفیت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترویج استفاده این فرآورده در صنعت غذا و شیرینی
20
گیاه خرنوب Ceratonia siliqua بعنوان یک شیرین کننده طبیعی و سایرکاربردها
21
بیماری های مهم درختان قهوه
22
بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی پودر و تفاله قهوه
23
تاثیرشیمی قهوه بر هنرطراحی قهوه و شیر(لته آرت)
24
تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی
25
قهوه،اثر محافظت کنندگی آن برای بیماری های تحلیل برنده ی عصبی
26
شواهد اپیدمیولوژیک در مورد قهوه و سرطان
27
مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر
28
اثرات بالینی فلاونوئیدهای شکلات بر سلامت انسان
29
مروری بر تأثیرات کاکائو و قهوه و محصولات پروبیوتیک آن ها بر عملکرد مغز افراد مسن و بیماران آلزایمری
30
بررسی و مقایسه ابعاد بیوشیمیایی و زیستی عسل و آسپارتام.
31
تخمير ميکروبي کاکائو و تاثير آن در فرآورده نهايي
32
نقش آسپارتام در بروز نئوپلاسم
33
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما
34
شکلات بدون شکر
35
تاثیر قهوه بر سلامت(مزایا و مخاطرات)
36
بررسی تاثیر شربت افرا در کنترل سرطان کولورکتال
37
استویا جایگزینی مناسب برای شکر؟
38
بررسی تاثیر کافئین موجود در قهوه بر کاهش وزن
39
بررسی شکلات های پری بیوتیک و پروبیوتیک عملکردی
40
استویا ، اثرات آن بر سلامتی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
41
تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها
42
نسل چهارم شكلات، شكلات ياقوتي
43
بررسی تاثیرات پلی فنول موجود در شکلات بر بیماری های قلبی-عروقی (CVD)
44
تاثیرات کافئین بر تکثیر فولیکول های موی انسانی و آلوپسی آندروژنیک (AGA )در شرایط آزمایشگاهی (in vitro)
45
تاثیر شیرین کننده های جایگزین ساکارز بر روی ویژگیهای شکلات و شیرینی
46
شکلات/کاکائو، تاثيرات آن بر سلامتي بدن و بيماري ديابت
47
ارزیابی کافئین موجود در قهوه و اثرات مصرف آن بر بدن و بيماري آلزايمر(AD)
48
تاثیر تبلیغات بازی های رایانه ای بر جذب مشتریان (مطالعه موردی برند های شیرینی و شکلات )
49
بررسی برخی جنبههای مختلف استویا به عنوان شیرین کننده طبیعی
50
تاثيرات ضد سرطانی قهوه و کاکائو
51
اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت
52
بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو
53
تاثیرعصاره ی قهوه سبز بر چاقی
54
عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و محلول پاشی مخمر نان
55
تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiaeو کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا
56
گانودرما لوسیدوم، امیدهای تازه در درمان سرطان
57
کاربرد روش های نوین در تولید شکلات فراسودمند
58
تاثیر فصول مختلف بر برخی متابولیت های گیاه استویا در استان بوشهر
59
تاثيرات شیرین کننده های طبیعی برروی سرطان و دیابت
60
چرخه زندگی گیاه قهوه با نگاهی به امکان سنجی کشت آن در ایران
61
نقش استانداردهای ملی وبین المللی در تعیین ویژگی های کیفی قهوه
62
عسل و ارزیابی اثرات آن در التیام زخم های پوستی
63
قهوه: از تاریخچه تا اثرات مثبت آن بر سلامتی
64
میزان آشنایی کارمندان از جایگزین های طبیعی برای ساکارز
65
بررسی پروتئینهای شیرین کننده به عنوان جایگزین ساکاروز
66
تاثیر قهوه بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان
67
ارتباط مصرف قهوه و کافئین با سرطان پستان
68
نحوه فرآیند تولید شکلات
69
تاثیر کافئین بر سلامت پوست
70
شیره گیاه .Agave L به عنوان شیرین کننده طبیعی
71
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات
72
شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی
73
مروری بر انواع خواص بیولوژیکی، فیزیولوژیکی و فارماکولوژیکی کاکائو و مشتقات آن (شکلات های تلخ و سفید)
74
بررسی گزیده کتب معاصر با موضوع شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
75
تاثیر مصرف قهوه بر بیمارهای کبدی از جمله کبد چرب غیر الکلی
76
خواص گیاه انگور (Vitis) به عنوان یک شیرین کننده طبیعی
77
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات و کافئین در کاهش علائم بیماری ام.اس
78
بررسي عوامل موثر در توسعه عطر و طعم شكلات
79
بررسي روش هاي توليد شكلات هاي مقاوم در برابر حرارت
80
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی شكلات شیری غنی سازی شده با آهن (فروس فومارات)
81
کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند
82
قهوه، کافئین و ام اس
83
تأثیر قهوه و کاکائو بر عفونت های ویروسی و سیستم ایمنی
84
تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد
85
بررسی توسعه شکلات با میوه خشک، کشمش( ترکیب، کیفیت، فوائد سلامتی، فرایند و میزان تولید، و کاربرد کشمش و فراورده های آن) در جهان و افغانستانستان (از چالش ها – فرصت ها)
86
بررسی تاثیر قهوه بر بیماریهای مشخص
87
فرآورده های فراسودمند حاوی شکلات: پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک
88
بررسی جایگاه و نقش اجتماعی و فرهنگی قهوه خانه در عصر صفویه
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.
همایش نگار
(نسخه 10.0.12)
[مدیریت سایت]