پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند

The usage of probiotics in chocolate as a functional food
نویسندگان :

احسان پرندی ( دانشگاه تهران ) , معصومه محمودی میمند ( پژوهشگاه استاندارد ) , نازنین مصلح ( پژوهشگاه استاندارد ) , میلاد کمالی ( دانشگاه تهران )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

پروبیوتیک، شکلات، غذای فراسودمند

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
احسان پرندی , 1398 , کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • شکلات پروبیوتیک و سرطان
  • معرفی ماده غذایی برپایه ژل رویال
  • قهوه قجری، نوشیدنی زهرآلود در ایران عصر قاجار
  • خواص گیاه انگور (Vitis) به عنوان یک شیرین کننده طبیعی
  • تاثیر شیرین کننده های جایگزین ساکارز بر روی ویژگیهای شکلات و شیرینی
  • تخمير ميکروبي کاکائو و تاثير آن در فرآورده نهايي
  • تاثيرات ضد سرطانی قهوه و کاکائو
  • شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی
  • تولید پاستیل کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و سوربیتول
  • قهوه، کافئین و ام اس
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]