پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر

Computational study of the inhibitory effect of caffeine molecule and its metabolites, compared with synthetic inhibitors, on beta-amyloid-producing proteins in Alzheimer"s disease
نویسندگان :

فاضل محمدی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

بیماری آلزایمر ، آمیلوئید بتا ، کافئین ، gamma secretase ، beta secretsae

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فاضل محمدی , 1398 , مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآورده‌های وارداتی آن در استان اصفهان
  • اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت
  • بررسی توسعه شکلات با میوه خشک، کشمش( ترکیب، کیفیت، فوائد سلامتی، فرایند و میزان تولید، و کاربرد کشمش و فراورده های آن) در جهان و افغانستانستان (از چالش ها – فرصت ها)
  • استویا ، اثرات آن بر سلامتی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
  • تاثیر قهوه بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان
  • تاثیر کافئین بر سلامت پوست
  • ارزیابی کافئین موجود در قهوه و اثرات مصرف آن بر بدن و بيماري آلزايمر(AD)
  • گیاه خرنوب Ceratonia siliqua بعنوان یک شیرین کننده طبیعی و سایرکاربردها
  • کاربرد روش های نوین در تولید شکلات فراسودمند
  • تاثیر فصول مختلف بر برخی متابولیت های گیاه استویا در استان بوشهر
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]