پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد

Effects of Mozafati, Piaroum and Zahedi extracts on Staphylococcus and Coliform bacteria in cultured trout fillet storage at refrigeration and freezing
نویسندگان :

مینا سیف زاده ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی خوراسگانی ( دانشگاه اصفهان ) , رسول شفیعی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

باکتری استافیلوکوکوس، باکتری کلی فرم، عصاره خرماَ ، کیفیت میکروبی، قزل آلای پرورشی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
محمد ربانی خوراسگانی , 1398 , تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • مروری بر تأثیرات کاکائو و قهوه و محصولات پروبیوتیک آن ها بر عملکرد مغز افراد مسن و بیماران آلزایمری
  • عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و ‏محلول پاشی مخمر نان ‏
  • اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت
  • قهوه،اثر محافظت کنندگی آن برای بیماری های تحلیل برنده ی عصبی
  • فرآورده های فراسودمند حاوی شکلات: پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک
  • تاثیر فصول مختلف بر برخی متابولیت های گیاه استویا در استان بوشهر
  • تاثیرشیمی قهوه بر هنرطراحی قهوه و شیر(لته آرت)
  • عسل و ارزیابی اثرات آن در التیام زخم های پوستی
  • شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی
  • مروری بر عملکرد گیاه دارویی استویا با کاربرد کود بیولوژیک و آب شور
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]