پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و ‏محلول پاشی مخمر نان ‏
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و ‏محلول پاشی مخمر نان ‏

Economical yield and morphological traits of medicinal-industrial crop (Stevia) ‎affected by nitroxin and foliar application of bread yeast
نویسندگان :

مجید آقاعلیخانی ( دانشگاه تربیت مدرس ) , غفور امینی ( دانشگاه تربیت مدرس ) , سید علی محمد مدرس ثانوی ( دانشگاه تربیت مدرس )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

کود زیستی، شیرین کننده طبیعی، شیرین برگ، دیابت

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مجید آقاعلیخانی , 1398 , عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و ‏محلول پاشی مخمر نان ‏ , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • «دِشو» شیرین‌کنندۀ طبیعی در مازندران (مطالعه موردی روستای پاچی از توابع شهرستان ساری)
  • بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط سوربیتول و مالتودکسترین با سیاهدانه بر خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی شکلات تلخ
  • عسل و ارزیابی اثرات آن در التیام زخم های پوستی
  • استویا ، اثرات آن بر سلامتی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
  • ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآورده‌های وارداتی آن در استان اصفهان
  • تاثیر شیرین کننده های جایگزین ساکارز بر روی ویژگیهای شکلات و شیرینی
  • معرفی ماده غذایی برپایه ژل رویال
  • بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی پودر و تفاله قهوه
  • تخمير ميکروبي کاکائو و تاثير آن در فرآورده نهايي
  • بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]