پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآورده‌های وارداتی آن در استان اصفهان
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآورده‌های وارداتی آن در استان اصفهان

Evaluation and Indicators of the Quality for Domestic and Imported Coffee Products in Isfahan city
نویسندگان :

فرزانه اوحدی ( دانشگاه اصفهان ) , مریم خجسته ( معاونت غذا و دارو ) , دکتر مهدی تقوایی ( معاونت غذا و دارو ) , الهام جهانمرد ( معاونت غذا و دارو ) , نرجس رحیمی ( معاونت غذا و دارو )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

استاندارد ملی قهوه ، اورگانولپتیک، فیزیکوشیمیایی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فرزانه اوحدی , 1398 , ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآورده‌های وارداتی آن در استان اصفهان , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدی؛ بهینه سازی شرایط فرآیندی
  • استویا ، اثرات آن بر سلامتی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
  • مروری بر تأثیرات کاکائو و قهوه و محصولات پروبیوتیک آن ها بر عملکرد مغز افراد مسن و بیماران آلزایمری
  • تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد
  • بررسی زیست شناسی، ترکیبات، مواد موثره و نژادهای گیاه قهوه
  • بررسی تاثیر شربت افرا در کنترل سرطان کولورکتال
  • شیره گیاه .Agave L به عنوان شیرین کننده طبیعی
  • کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند
  • قهوه: از تاریخچه تا اثرات مثبت آن بر سلامتی
  • بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]