پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی پودر و تفاله قهوه
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی پودر و تفاله قهوه

Investigation of phenolic compounds of powder and coffee pulp
نویسندگان :

سپیده خراسانی ( دانشگاه شهید باهنر کرمان ) , فاطمه صابری ( دانشگاه شهید باهنر کرمان ) , رویا سلطانی ( معاونت غذا و دارو ) , الناز کرمی ( دانشگاه شهید باهنر کرمان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

ترکیبات فنلی، ترکیبات آنتی اکسیدانی، پودر قهوه ، تفاله قهوه

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سپیده خراسانی , 1398 , بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی پودر و تفاله قهوه , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو
  • قهوه،اثر محافظت کنندگی آن برای بیماری های تحلیل برنده ی عصبی
  • قهوه: از تاریخچه تا اثرات مثبت آن بر سلامتی
  • تأثیر قهوه و کاکائو بر عفونت های ویروسی و سیستم ایمنی
  • بررسی و تحلیل ورود و رواج شکلات به ایران از قاجار تا پهلوی
  • بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات و کافئین در کاهش علائم بیماری ام.اس
  • بررسی زیست شناسی، ترکیبات، مواد موثره و نژادهای گیاه قهوه
  • بررسي روش هاي توليد شكلات هاي مقاوم در برابر حرارت
  • بررسی پروتئین‌های شیرین کننده به عنوان جایگزین ساکاروز
  • تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]