پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiaeو کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiaeو کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا

Effect of yeast (Saccharomyces cerevisiae) foliar application and nitroxin biofertilizer in anti-oxidant enzimes activity,phenolic compound and soluble sugars of stevia
نویسندگان :

غفور امینی ( دانشگاه تربیت مدرس ) , مجید آقاعلیخانی ( دانشگاه تربیت مدرس ) , سحر کرامتی ( دانشگاه صنعتی شاهرود )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

مخمر نان، شیرین کننده طبیعی، شیرین برگ، دیابت، آنزیم آنتی اکسیدان، فنول تام

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مجید آقاعلیخانی , 1398 , تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiaeو کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی و تحلیل ورود و رواج شکلات به ایران از قاجار تا پهلوی
  • مروری بر انواع خواص بیولوژیکی، فیزیولوژیکی و فارماکولوژیکی کاکائو و مشتقات آن (شکلات های تلخ و سفید)
  • اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت
  • بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی پودر و تفاله قهوه
  • شکلات بدون شکر
  • قهوه قجری، نوشیدنی زهرآلود در ایران عصر قاجار
  • بررسی تاثیر قهوه بر بیماری‌های مشخص
  • تاثيرات ضد سرطانی قهوه و کاکائو
  • نسل چهارم شكلات، شكلات ياقوتي
  • بررسي روش هاي توليد شكلات هاي مقاوم در برابر حرارت
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]