اثر مشتقات پورین موجود در شکلات و قهوه بر بازسازی سیستم عصبی
The effect of purine derivatives in chocolate and coffee on the Nervous system reconstruction the nervous system
نویسندگان :
محمد عرفان فرهادیه ( دانشگاه اصفهان ) , نیلوفر کاظمی ( دانشگاه اصفهان ) , سید مرتضی جوادی راد ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
اثر مشتقات پورین موجود در شکلات و قهوه بر بازسازی سیستم عصبیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمد عرفان فرهادیه , 1398 , اثر مشتقات پورین موجود در شکلات و قهوه بر بازسازی سیستم عصبی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.