اثرات مفید گیاه نعنا و فرآورده های آن در بهبود عملکرد مسیر تنفسی فوقانی در بیماری کووید 19
Beneficial effects of peppermint and peppermint -derived products on Improving the function of upper respiratory tract of COVID-19 patients
نویسندگان :
صابره تیموری ( واحد علوم و تحقیقات. دانشگاه آزاد اسلامی )
چکیده
بيان مسأله در بیماری کووید19 درگیری دستگاه تنفسی فوقانی شایع است. بسیاری از بیماران با درگیری خفیف تا متوسط در خانه درمان میشوند و محصولات مختلفی بر پایه گیاهی برای درمان علامتی پیشنهاد شده است. هدف پژوهش در این کار تلاش میکنیم پتانسیل و کاربرد ایمن استفاده از اسانس های روغنی نعنا و دیگر ترکیبات آن را در پیشگیری از آلودگی با SARS-CoV-2 ، کنترل و مدیریت علائم خفیف تنفسی ناشی از ابتلا به کرونا ویروس، بر پایه ی شواهد علمی نشان دهیم. روش و چگونگي انجام پژوهش مرور منتقدانه بر مقالات علمی در این ضمینه انجام و شواهد و توصیه های بالینی جمع بندی شد. يافته ها و نتيجه گيری بر اساس شواهد موجود، استفاده از ترکیبات نعنا برای پیشگیری از ابتلا و همچنین درمان علامتی COVID-19 اثربخش بوده است. اثر این گیاه هم در سطح سلولی-مولکولی و هم در سطح مصرف فرد و جامعه بررسی شده و فلاوونوئیدهای موجود در آن در پیشگیری و درمان علائم تنفسی ناشی از بیماری های مسیر تنفسی فوقانی موثر شناخته شده اند. هرچند توجه به این موضوع لازم است که درمان مکمل نمیتواند جایگزین درمان استاندارد شده و بیماران باید از دستورالعمل های سازمان های رسمی متولی بهداشت و درمان پیروی کنند.کليدواژه ها
peppermint ، Respiratory infections ، remedy ، Covid-19کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صابره تیموری , 1400 , اثرات مفید گیاه نعنا و فرآورده های آن در بهبود عملکرد مسیر تنفسی فوقانی در بیماری کووید 19 , همايش ملي فرآوردههاي طبيعي موثر بر عفونتهاي تنفسي
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.