بررسی اثر فرآوری و انبار داری بر میزان تغییرات pH، دیاستاز و پرولین عسل گون
Effect of processing and storage on pH, enzyme and proline honey (Astragalus spp)
نویسندگان :
سهیل میرحبیبی ( دانشگاه آزاد اسلامی )
کليدواژه ها
عسل گون، پرولین، pH، فعالیت دیاستاز، انبارداری، فرآوریکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سهیل میرحبیبی , 1396 , بررسی اثر فرآوری و انبار داری بر میزان تغییرات pH، دیاستاز و پرولین عسل گون , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.