پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
صفحه اصلی
آرشیو همایش ها
آرشیو مقالات
سایت دانشگاه
:. صفحه اصلی
آرشیو مقالات رویداد ها
مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396
رديف
عنوان مقاله
1
مقایسه کارایی ژل فرمولهشده تیمول با نوار آپیستان در کنترل پاییزه کنه واروا زنبورعسل
2
مقایسه ژل تیمول، منتول، اسانس اکالیپتوس و آویشن با آپیستان در کنترل بهاره کنه واروا
3
تاثیر عسل در برابر پرتودرمانی سلول های فیبروبلاست
4
عسل به عنوان طب مکمل در پیش گیری و درمان بیماری ها
5
نقش عسل در پیشگیری و کنترل بیماری پوسیدگی دندان
6
اعجاز علمی قرآن در مورد خواص عسل
7
کاربرد عسل حاصله از گیاه اکیناسه جهت ترمیم زخمهای جلدی و سوختگی
8
اهمیت تغذیه ای عسل و مخاطرات ناشی از سندروم بوتولیسم ان در اطفال
9
بررسی خواص درمانی بره موم حاصله از کندوی زنبور عسل واهمیت ان در پزشکی
10
کاربرد گرده گل حاصله از کندو در پزشکی ازجهت وپیشگیری ودرمان بیماریها
11
تاثیرشرایط محیطی بر کیفیت عسل واهمیت بسته بندی مناسب بر ماندگاری مواد غذایی و دارویی
12
بررسی اثر جایگزینی ساکاروز با عسل در محصولات غذایی واثرمفید تغذیهای ان درکاهش وزن
13
عفونتهای ویروسی گزارش شدهی زنبورعسل در ایران طی سالهای1363 الی 1396
14
تولید پروتئین نوترکیب فسفولیپاز A2 زهر زنبورعسل ( آپیس ملیفرا)
15
تولید رده سلولی پایدار جهت بیان ژن فسفولیپازA2 زهر زنبور عسل (آپیس ملیفرا)
16
مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه تاثیر فرآورده های زنبور عسل بر ضد هلیکوباکتر پیلوری
17
بررسی امکان استفاده از اسید استیک و اسید اگزالیک در کنترل کنه واروآ زنبور عسل
18
زنبورعسل داروساز کوچک طبیعت
19
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های عرضهشده در شهر تبریز
20
مروری بر فرآورده های حاصله از زنبور عسل در بازار دارویی ایران
21
بررسی نکات زیستمحیطی زنبورعسل و حفاظت تنوع زیستی آن در برخی مناطق ایرانزمین
22
بررسی کیفیت ژل رویال مناطق مختلف با اندازه گیری 10-هیدروکسی 2-دسنوئیک اسید با استفاده از کروماتوگرافی مایع
23
بررسي تاثير مصرف سياهدانه و عسل بر اسهال ناشي از پرتودرماني لگن
24
مطالعه انتشارات علمی ایران و جهان در حوزه موضوعی زنبورعسل در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس طی سالهای 1845 تا 2018
25
موم زنبور عسل جهت مصرف در صنایع آرایشی
26
فرآوری و نگهداری عسل
27
نقش تغذيه اي ترکیبات عسل در سلامت
28
زهر زنبور عسل
29
عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در صنعت غذا
30
مقایسه روشهای روتین کنترل کیفیت عسل با روش اندازه گیری اختلاف ایزوتپ کربن پایدار13به 12در قند و پروتین عسل
31
چرخهی حیات،عوامل تهدیدکنندهیحیات واهمیت فراوردههایزنبورعسل
32
اثر عسل بر فعالیت گلوتاتیون ردوکتاز ، مالون دیآلدئید و بافت کبدی در آسیب اکسیداتیو القا شده توسط لیپوساکاریدباکتریایی در موش صحرایی
33
ارزیابی مقایسه ای اثرات ضد میکروبی فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتانولی برموم و اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس ارئوس و اشریشیاکلی O157:H7
34
گسترش واحدهاى پرورش زنبور عسل در جهت رونق اقتصاد خانوار در راستای تحقق اقتصاد مقاومتى ایل قشقایی
35
بررسی اثرات ضد باکتریایی و سمیت چهار بره موم جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران
36
شیوه های جدید برای کنترل کیفی و شناسایی عسل طبیعی
37
درک ژنتیکی حشرات اجتماعی به کمک ژنوم زنبور عسل به عنوان یک مدل ژنتیکی مناسب
38
کاربردهای عسل در نانوفناوری پزشکی
39
عسل پروبیوتیک و پروبیوتیک حاصل از عسل
40
نقش میکروبها در زندگی زنبور عسل ونقش انتی بیوتیک بر انها
41
بررسی خواص ضدباکتریایی پروپولیس(بره موم)
42
بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر بر پرورش نوزاد، رفتار عمومي و ميزان آلودگي كنه وارووآ در زنبور عسل
43
بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر برتوليد عسل و گرده در زنبور عسل
44
اثرات کرم و عصاره ی بره موم بر عفونت قارچی کاندیدا نسبت به داروهای شیمیایی موجود در بازار
45
کاربرد عسل در صنعت قنادی
46
بررسی تکنولوژی فرآوری عسل در افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی
47
ژل رویال
48
بررسی خصوصیات شیمیایی عسل طبیعی مناطق مختلف با گونه های گیاهی متفاوت
49
چالش ها و مشکلات صنعت زنبور داری ایران و توصیه هایی در رویکردهای آينده آن
50
بررسی اثرات دارویی برهموم بر بیماریهای دهانی ناشی از قارچ
51
بررسي امکان انتقال آلودگيهاي فيتوپاتوژني توسط زنبورهاي عسل
52
شناسایی و معرفی گیاهان دارای پتانسیل تولید عسل های سمی
53
... در آن (عسل) شفای مردم است (نحل 69)
54
تاثیر عسل بر سلامت دهان و دندان ها: مطالعه مروری
55
مطالعه عسل در آیات، احادیث و روایات با مقایسه کاربردهای درمانی آن در طب
56
مروری بر مطالعه جنبه های عملکردی، ساختاری و تکاملی جوامع میکروبی مرتبط با روده زنبور عسل
57
مروری بر عملکرد بیولوژیکی ژل رویال با تاکید بر اثرات آن بر تندرستی و افزایش طول عمر
58
بررسی نقش ترکیبات زهر زنبورعسل در کنترل گسترش بیماری مالاریا
59
مطالعه و تعیین گرده گل گیاهان مورد علاقه زنبور عسل
60
بررسی خواص پری بیوتیکی و درمانی عسل
61
بررسی اثر فرآوری و انبار داری بر میزان تغییرات pH، دیاستاز و پرولین عسل گون
62
تشخیص سریع miRNA گیاهی در عسل با پروکسیDNAzyme کافته
63
بررسی مهمترین آفات و بیماری های زنبور عسل
64
بررسی خاصیت ضد باکتریایی عسل طبیعی آویشن به صورتINVITRO بر علیه E.coli مقاوم به چند آنتی بیوتیک جدا شده از طیور
65
روشهاي حفظ كيفيت و افزايش ماندگاري عسل
66
استفاده از فلور میکروبی زنبور عسل در از بین بردن باکتری های بیماری زا
67
پروپولیس، خواص و کاربردهای آن
68
طراحی وساخت دستگاه هوشمند زهر گیرزنبور عسل و تاثیر زهر گیری دردفع کنه واروا و سلامت کلونی
69
فنولوژی گیاهان دارویی توانمند در تامین شهد و گرده برای زنبورهای عسل
70
مقاله مروری در مورد اثر بخشی عسل در درمان عفونتها
71
استفاده پزشکی از زهر زنبور عسل
72
بررسی عسل از منظر قرآن کریم
73
مطالعه محاسباتی داکینگ مولکولی و ADMET ترکیبات پلی فنولی موجود در عسل به عنوان مهارکننده های طبیعی آنزیم ماتریکس متالوپروتئاز در درمان سرطان
74
مطالعه تاثیر عسل بر ترمیم زخم های پوستی در انسان و حیوانات
75
استفاده از زنبورعسل بعنوان یک مدل حیوانی در مطالعات زیستی -عصبی اعتیاد
76
گرده افشانی گیاهان در شرایط گلخانه ای و شرایط نگهداری زنبورها درآن
77
نقش گرده افشانی زنبور عسل در تولید محصولات کشاورزی
78
ارزیابی ترمیم زخم و خواص ضدمیکروبی پانسمان زخم هیدروژلی نشاسته حاوی عصاره اتانولی پروپولیس در موش صحرایی
79
بررسی محصولات زنبور عسل در درمان بیماریها
80
بررسي اثر عسل اسطوخودوس بر میزان اتصال استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) به فیبروبلاست انسانی
81
مطالعه مروری بر روی اثر زهر زنبور در بیماری MS و مدل های حیوانی MS
82
اثرات درمانی ژل رویال روی انواع سرطان ها
83
بررسی دانش و نگرش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی گراش در مورد زنبور درمانی
84
بیماری های زنبور عسل
85
درمان پاپیلوماتوز تاج و ریش در یک قطعه خروس امپراطور با زهر زنبور عسل
86
بررسی دیدگاه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی گراش در مورد تشخیص عسل طبیعی
87
ارزیابی کیفیت برخی عسل های مصرفی در سطح شهر یزد از نظر درصد ساکارز
88
بررسی اثر مخلوط اسطوخودوس و کندر و عسل بر تقویت حافظه موش سوری نر
89
مروری بر اثرات ملیتین زهر زنبور عسل بر درمان سرطان سینه
90
مروری بر اثرات زهر زنبور عسل بر درمان بیماری آرتروز
91
بررسی محاسباتی داکینگ مولکولی ترکیبات فلاونوئیدی موجود در عسل به عنوان مهارکننده های طبیعی سیکلواکسیژناز با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی
92
گرده افشانی زنبور عسل به عنوان یکی از شاخص های زیستی اکوسیستم
93
ارتباط عسل با پیشگیری و بهبود سرطان
94
معرفی گیاه استبرق به عنوان یکی از گیاهان تأمین کننده شهد برای زنبور عسل
95
تنوع ریخت شناسی گل در گیاه Trifolium repens برای سازگاری با زنبور عسل
96
عسل و کنترل وزن
97
گیاه Phacelia tanacetifolia به عنوان منبع غنی شهد برای زنبور عسل
98
عسل،توصيه هاي پيامبر اسلام و نقش تغذيه اي آن در سلامت
99
علل کاهش جمعیت کندوهای زنبورعسل(Apis mellifera L. ) در ایران در سالهای اخیر و روشهای مقابله با آنها
100
بررسی بسته بندی ها و شیوه های تبلیغاتی عسل در دنیا و مقایسه با بازاریابی عسل در ایران
101
امکان سنجی بکارگیری بسته بندی های هوشمند برای عرضه عسل در ایران
102
تاثیرات ضد میکروبی عسل در درمان بیماری های عفونی
103
بررسی فعالیت ضد میکروبی عسل طبیعی و اثرات آن بر عفونت های ناشی از باکتری های بیماری زا
104
مطالعه ترکیبات بیوشیمیایی بره موم جنوب ایران
105
اثر ژل رویال بر روی ترمیم زخم پوستی موش
106
بررسی و مقایسۀ دیدگاه قرآن کریم و عهد قدیم دربارۀ زنبور
107
تاثیر ضدباکتریایی عسل طبیعی بر باکتری های عفونت زا
108
The comparison of different organic,chemical (flumetrin) and cultural methods in honey bees
109
زنبورعسل، الگوی تفکر خلاّق در اسلام
110
درس هایی که از زندگی زنبور عسل می توان آموخت
111
عسل و زنبور عسل از منظر قرآن و روایات
112
بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر بر پرورش نوزاد، رفتار عمومي و ميزان آلودگي كنه وارووآ در زنبور عسل
113
بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر برتوليد عسل و گرده در زنبور عسل
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.
همایش نگار
(نسخه 10.0.12)
[مدیریت سایت]