پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
  4. مقاله بررسي اثر عسل اسطوخودوس بر میزان اتصال استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) به فیبروبلاست انسانی
عنوان رویداد : همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396

بررسي اثر عسل اسطوخودوس بر میزان اتصال استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) به فیبروبلاست انسانی

The effect of Lavender honey on methicillin-resistant Staphylococcus aureus adhesion to Human Fibroblast
نویسندگان :

مهشید موحدیان عطار ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

عسل اسطوخودوس؛ اتصال؛ استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین؛ رده فیبروبلاست انسانی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1396 , بررسي اثر عسل اسطوخودوس بر میزان اتصال استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) به فیبروبلاست انسانی , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد

برگرفته از رویداد



همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی بسته بندی ها و شیوه های تبلیغاتی عسل در دنیا و مقایسه با بازاریابی عسل در ایران
  • بررسی تکنولوژی فرآوری عسل در افزایش فعالیت آنتی‌‌ اکسیدانی و ضد میکروبی
  • تشخیص سریع miRNA گیاهی در عسل با پروکسیDNAzyme کافته
  • نقش تغذيه اي ترکیبات عسل در سلامت
  • استفاده از زنبورعسل بعنوان یک مدل حیوانی در مطالعات زیستی -عصبی اعتیاد
  • گرده افشانی گیاهان در شرایط گلخانه ای و شرایط نگهداری زنبورها درآن
  • استفاده پزشکی از زهر زنبور عسل
  • بررسي تاثير مصرف سياهدانه و عسل بر اسهال ناشي از پرتودرماني لگن
  • بررسی اثر فرآوری و انبار داری بر میزان تغییرات pH، دیاستاز و پرولین عسل گون
  • بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر بر پرورش نوزاد، رفتار عمومي و ميزان آلودگي كنه وارووآ در زنبور عسل
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]