ارزیابی کیفیت برخی عسل های مصرفی در سطح شهر یزد از نظر درصد ساکارز
Evaluation of honey quality in terms of sucrose percentage in Yazd city
نویسندگان :
شراره ستوده ( شرکت آبسار کویر یزد ) , محبوبه ابولحسنی ( شرکت آبسار کویر ) , مرجان جعفری زاده ( شرکت آبسار کویر )
کليدواژه ها
عسل، درصد ساکارز، تقلبات مواد غذاییکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شراره ستوده , 1396 , ارزیابی کیفیت برخی عسل های مصرفی در سطح شهر یزد از نظر درصد ساکارز , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.