بررسی اثر مخلوط اسطوخودوس و کندر و عسل بر تقویت حافظه موش سوری نر
Investigating the Effect of Lavender,Chondro and Honey Mixture on Memory Improvement of Male Mice
نویسندگان :
مریم حسینی پناه ( دانشگاه اصفهان ) , سید جمال مشتاقیان ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
عسل ، تقویت حافظه ، موش سوری نر ، ماز وای شکلکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سید جمال مشتاقیان , 1396 , بررسی اثر مخلوط اسطوخودوس و کندر و عسل بر تقویت حافظه موش سوری نر , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.