بررسی محاسباتی داکینگ مولکولی ترکیبات فلاونوئیدی موجود در عسل به عنوان مهارکننده های طبیعی سیکلواکسیژناز با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی
In Silico Molecular Docking Analysis of Flavonoids Compounds in Honey as Cyclooxygenase Natural Inhibitors With Antioxidants and Anti-inflammatory Activity
نویسندگان :
فاطمه اعرابی جشوقانی ( دانشگاه اصفهان ) , مهران میراولیایی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
عسل، فلاونوئید، داکینگ مولکولی، سیکلواکسیژناز، آنتی اکسیدانکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاطمه اعرابی جشوقانی , 1396 , بررسی محاسباتی داکینگ مولکولی ترکیبات فلاونوئیدی موجود در عسل به عنوان مهارکننده های طبیعی سیکلواکسیژناز با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.