پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
  4. مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی عسل طبیعی و اثرات آن بر عفونت های ناشی از باکتری های بیماری زا
عنوان رویداد : همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396

بررسی فعالیت ضد میکروبی عسل طبیعی و اثرات آن بر عفونت های ناشی از باکتری های بیماری زا

Investigating the antimicrobial activity of natural honey and its effects on the pathogenic bacterial infections
نویسندگان :

مریم سلیمانی ( دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران ) , هدایت حسینی ( انستیتو تحقیقات تغذیه اي و صنایع غذایی کشور ) , زهرا قیصریان ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

عسل، باکتری های بیماری زا، ﺧﺎﺻﯿﺖ ﺿﺪ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺘﯽاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
هدایت حسینی , 1396 , بررسی فعالیت ضد میکروبی عسل طبیعی و اثرات آن بر عفونت های ناشی از باکتری های بیماری زا , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد

برگرفته از رویداد



همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396


دیگر مقالات این رویداد

  • بیماری های زنبور عسل
  • بررسی دانش و نگرش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی گراش در مورد زنبور درمانی
  • امکان سنجی بکارگیری بسته بندی های هوشمند برای عرضه عسل در ایران
  • اثرات کرم و عصاره ی بره موم بر عفونت قارچی کاندیدا نسبت به داروهای شیمیایی موجود در بازار
  • اثر ژل رویال بر روی ترمیم زخم پوستی موش
  • اهمیت تغذیه ای عسل و مخاطرات ناشی از سندروم بوتولیسم ان در اطفال
  • شناسایی و معرفی گیاهان دارای پتانسیل تولید عسل های سمی
  • استفاده پزشکی از زهر زنبور عسل
  • چرخه‌‌ی حیات،عوامل تهدیدکننده‌ی‌حیات واهمیت فراورده‌‌‌‌‌‌های‌زنبورعسل
  • بررسی اثر جایگزینی ساکاروز با عسل در محصولات غذایی واثرمفید تغذیهای ان درکاهش وزن
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]