پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
  4. مقاله بررسی اثر جایگزینی ساکاروز با عسل در محصولات غذایی واثرمفید تغذیهای ان درکاهش وزن
عنوان رویداد : همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396

بررسی اثر جایگزینی ساکاروز با عسل در محصولات غذایی واثرمفید تغذیهای ان درکاهش وزن

Investigating the effect of sucrose replacement with honey in food products and its nutritional value in weight loss
نویسندگان :

مریم حمیدیان شیرازی ( علوم بزشکی شیراز ) , امیررضا حمیدیان شیرازی ( دانشگاه ازاد اسلامی ) , علی داد بوستانی ( دانشگاه ازاد اسلامی )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

عسل ،. صنایع غذایی ساکارز،غذا

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مریم حمیدیان شیرازی , 1396 , بررسی اثر جایگزینی ساکاروز با عسل در محصولات غذایی واثرمفید تغذیهای ان درکاهش وزن , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد

برگرفته از رویداد



همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396


دیگر مقالات این رویداد

  • ارزیابی کیفیت برخی عسل های مصرفی در سطح شهر یزد از نظر درصد ساکارز
  • موم زنبور عسل جهت مصرف در صنایع آرایشی
  • مطالعه تاثیر عسل بر ترمیم زخم های پوستی در انسان و حیوانات
  • ... در آن (عسل) شفای مردم است (نحل 69)
  • بررسی تکنولوژی فرآوری عسل در افزایش فعالیت آنتی‌‌ اکسیدانی و ضد میکروبی
  • عسل به عنوان طب مکمل در پیش گیری و درمان بیماری ها
  • طراحی وساخت دستگاه هوشمند زهر گیرزنبور عسل و تاثیر زهر گیری دردفع کنه واروا و سلامت کلونی
  • بررسی نقش ترکیبات زهر زنبورعسل در کنترل گسترش بیماری مالاریا
  • بررسی خواص ضدباکتریایی پروپولیس(بره موم)
  • شیوه های جدید برای کنترل کیفی و شناسایی عسل طبیعی
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]