بررسی اثر جایگزینی ساکاروز با عسل در محصولات غذایی واثرمفید تغذیهای ان درکاهش وزن
Investigating the effect of sucrose replacement with honey in food products and its nutritional value in weight loss
نویسندگان :
مریم حمیدیان شیرازی ( علوم بزشکی شیراز ) , امیررضا حمیدیان شیرازی ( دانشگاه ازاد اسلامی ) , علی داد بوستانی ( دانشگاه ازاد اسلامی )
کليدواژه ها
عسل ،. صنایع غذایی ساکارز،غذاکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مریم حمیدیان شیرازی , 1396 , بررسی اثر جایگزینی ساکاروز با عسل در محصولات غذایی واثرمفید تغذیهای ان درکاهش وزن , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.