بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر برتوليد عسل و گرده در زنبور عسل
The Effects of Methods and Feeding Levels of Sugar Syrup On Honey bee" honey and Pollen production
نویسندگان :
هومن سراج ( جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ) , مریم شفیعی شهرکی ( جهاد دانشگاهی )
کليدواژه ها
زنبور عسل، تغذيه،شربت شكر،عسل،گردهکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هومن سراج , 1396 , بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر برتوليد عسل و گرده در زنبور عسل , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.