مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه تاثیر فرآورده های زنبور عسل بر ضد هلیکوباکتر پیلوری
A review of studies on the effect of bee products on Helicobacter pylori
نویسندگان :
محمدرضا علی رمائی ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی خوراسگانی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
هلیکوباکتر پیلوری ، پروپولیس ، گاستریت ، پراکسید هیدروژنکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمد ربانی خوراسگانی , 1396 , مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه تاثیر فرآورده های زنبور عسل بر ضد هلیکوباکتر پیلوری , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.