پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
  4. مقاله بررسی امکان استفاده از اسید استیک و اسید اگزالیک در کنترل کنه واروآ زنبور عسل
عنوان رویداد : همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396

بررسی امکان استفاده از اسید استیک و اسید اگزالیک در کنترل کنه واروآ زنبور عسل

The study of the possibility of using asetic acid and oxalic acid in the control of honey bee varroa
نویسندگان :

عبداله عبداله پور ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر ) , عبدالاحد شاددل تلی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

اسید اگزالیک، اسید استیک، روش اسپری، روش خوراکی، زنبور عسل، کنه واروآ

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1396 , بررسی امکان استفاده از اسید استیک و اسید اگزالیک در کنترل کنه واروآ زنبور عسل , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد

برگرفته از رویداد



همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396


دیگر مقالات این رویداد

  • تاثیرشرایط محیطی بر کیفیت عسل واهمیت بسته بندی مناسب بر ماندگاری مواد غذایی و دارویی
  • بررسی تکنولوژی فرآوری عسل در افزایش فعالیت آنتی‌‌ اکسیدانی و ضد میکروبی
  • ارزیابی ترمیم زخم و خواص ضدمیکروبی پانسمان زخم هیدروژلی نشاسته حاوی عصاره اتانولی پروپولیس در موش صحرایی
  • ژل رویال
  • بررسی نقش ترکیبات زهر زنبورعسل در کنترل گسترش بیماری مالاریا
  • بررسی اثر مخلوط اسطوخودوس و کندر و عسل بر تقویت حافظه موش سوری نر
  • استفاده پزشکی از زهر زنبور عسل
  • مروری بر مطالعه جنبه های عملکردی، ساختاری و تکاملی جوامع میکروبی مرتبط با روده زنبور عسل
  • عفونت‌های ویروسی گزارش شده‌ی زنبورعسل در ایران طی سال‌های1363 الی 1396
  • بررسي تاثير مصرف سياهدانه و عسل بر اسهال ناشي از پرتودرماني لگن
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]