بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های عرضهشده در شهر تبریز
Evaluation of physico- chemical prperties of distributed houneys in Tabriz city
نویسندگان :
مجتبی مودب ( دانشگاه تبریز، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر )
کليدواژه ها
عسل، كيفيت، اسيديته، رطوبت، خاكستر، قند، هيدروكسي متيل فورفورال، دیاستازکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مجتبی مودب , 1396 , بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های عرضهشده در شهر تبریز , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.