بررسی کیفیت ژل رویال مناطق مختلف با اندازه گیری 10-هیدروکسی 2-دسنوئیک اسید با استفاده از کروماتوگرافی مایع
Quality of royal jelly as determined by 10-hydroxydec-2-enoic acid by reversed-phase high-performance liquid chromatography
نویسندگان :
اعظم حمله داری ( آزمایشگاه هورتاش ) , خدیجه حاجی بابایی ( آزمایشگاه هورتاش )
کليدواژه ها
hplc، ژل رویال، 10- هیدروکسی 2- دسنوئیک اسید، HDA، کروماتوگرافی مایعکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1396 , بررسی کیفیت ژل رویال مناطق مختلف با اندازه گیری 10-هیدروکسی 2-دسنوئیک اسید با استفاده از کروماتوگرافی مایع , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.