عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در صنعت غذا
Honey is the perfect replacement for sucrose in the food industry
نویسندگان :
ندا قسامی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو )
کليدواژه ها
عسل، فروکتوز، گلوکز، آنتی اکسیدانکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1396 , عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در صنعت غذا , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.