مقایسه روشهای روتین کنترل کیفیت عسل با روش اندازه گیری اختلاف ایزوتپ کربن پایدار13به 12در قند و پروتین عسل
Comparison of routine honey quality control methods by measuring the difference between stable isotope 13 to 12 in sugar and protein in honey
نویسندگان :
ابراهیم سلیمانی ( شرکت هانیران )
کليدواژه ها
تقلب در عسل / کنترل کیفی عسل / قند اینورت /کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1396 , مقایسه روشهای روتین کنترل کیفیت عسل با روش اندازه گیری اختلاف ایزوتپ کربن پایدار13به 12در قند و پروتین عسل , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.