پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
  4. مقاله مقایسه روشهای روتین کنترل کیفیت عسل با روش اندازه گیری اختلاف ایزوتپ کربن پایدار13به 12در قند و پروتین عسل
عنوان رویداد : همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396

مقایسه روشهای روتین کنترل کیفیت عسل با روش اندازه گیری اختلاف ایزوتپ کربن پایدار13به 12در قند و پروتین عسل

Comparison of routine honey quality control methods by measuring the difference between stable isotope 13 to 12 in sugar and protein in honey
نویسندگان :

ابراهیم سلیمانی ( شرکت هانیران )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

تقلب در عسل / کنترل کیفی عسل / قند اینورت /

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1396 , مقایسه روشهای روتین کنترل کیفیت عسل با روش اندازه گیری اختلاف ایزوتپ کربن پایدار13به 12در قند و پروتین عسل , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد

برگرفته از رویداد



همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396


دیگر مقالات این رویداد

  • استفاده پزشکی از زهر زنبور عسل
  • بررسی خواص ضدباکتریایی پروپولیس(بره موم)
  • بررسی نقش ترکیبات زهر زنبورعسل در کنترل گسترش بیماری مالاریا
  • کاربرد گرده گل حاصله از کندو در پزشکی ازجهت وپیشگیری ودرمان بیماریها
  • عسل،توصيه هاي پيامبر اسلام و نقش تغذيه اي آن در سلامت
  • چالش ها و مشکلات صنعت زنبور داری ایران و توصیه هایی در رویکردهای آينده آن
  • شیوه های جدید برای کنترل کیفی و شناسایی عسل طبیعی
  • بررسي امکان انتقال آلودگي‌هاي فيتوپاتوژني توسط زنبورهاي عسل
  • مقایسه کارایی ژل فرموله‌شده تیمول با نوار آپیستان در کنترل پاییزه کنه واروا زنبورعسل
  • عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در صنعت غذا
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]