بررسی خواص ضدباکتریایی پروپولیس(بره موم)
Antibacterial properties of Propolis
نویسندگان :
ندا قسامی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو ) , علی عظیمی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو ) , زهرا اسفندیاری ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان معاونت غذا و دارو )
کليدواژه ها
بره موم، باکتری، ضدقارچکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ندا قسامی , 1396 , بررسی خواص ضدباکتریایی پروپولیس(بره موم) , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.