پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
  4. مقاله بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر بر پرورش نوزاد، رفتار عمومي و ميزان آلودگي كنه وارووآ در زنبور عسل
عنوان رویداد : همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396

بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر بر پرورش نوزاد، رفتار عمومي و ميزان آلودگي كنه وارووآ در زنبور عسل

The Effects of Methods and Feeding Levels of Sugar Syrup on Honey bee" brood raring ,varoa jucobsoni and general behavior
نویسندگان :

هومن سراج ( جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ) , مریم شفیعی شهرکی ( جهاد دانشگاهی )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

زنبور عسل، تغذيه،شربت شكر،كنه وارووا،رفتار عمومي،پرورش نوزاد،صفات ملكه

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
هومن سراج , 1396 , بررسي تاثير روش ها و سطوح مختلف تغذيه شربت شکر بر پرورش نوزاد، رفتار عمومي و ميزان آلودگي كنه وارووآ در زنبور عسل , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد

برگرفته از رویداد



همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی و مقایسۀ دیدگاه قرآن کریم و عهد قدیم دربارۀ زنبور
  • موم زنبور عسل جهت مصرف در صنایع آرایشی
  • ارزیابی مقایسه ای اثرات ضد میکروبی فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتانولی برموم و اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس ارئوس و اشریشیاکلی O157:H7
  • بررسی خاصیت ضد باکتریایی عسل طبیعی آویشن به صورتINVITRO بر علیه E.coli مقاوم به چند آنتی بیوتیک جدا شده از طیور
  • بررسی محصولات زنبور عسل در درمان بیماریها
  • بررسی کیفیت ژل رویال مناطق مختلف با اندازه گیری 10-هیدروکسی 2-دسنوئیک اسید با استفاده از کروماتوگرافی مایع
  • گیاه Phacelia tanacetifolia به عنوان منبع غنی شهد برای زنبور عسل
  • گسترش واحدهاى پرورش زنبور عسل در جهت رونق اقتصاد خانوار در راستای تحقق اقتصاد مقاومتى ایل قشقایی
  • کاربرد عسل در صنعت قنادی
  • تاثیر عسل بر سلامت دهان و دندان ها: مطالعه مروری
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]