پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
  4. مقاله اثرات کرم و عصاره ی بره موم بر عفونت قارچی کاندیدا نسبت به داروهای شیمیایی موجود در بازار
عنوان رویداد : همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396

اثرات کرم و عصاره ی بره موم بر عفونت قارچی کاندیدا نسبت به داروهای شیمیایی موجود در بازار

The effects of cream and extract of propolis on Candida"s fungal infection in relation to the chemical drugs available on the market
نویسندگان :

مرضیه سلیمانی ( شرکت هانیران )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

عصاره بره موم،کرم بره موم،عفونت کاندیدا آلبیکانس، ولوواژینیت کاندیدیایی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1396 , اثرات کرم و عصاره ی بره موم بر عفونت قارچی کاندیدا نسبت به داروهای شیمیایی موجود در بازار , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد

برگرفته از رویداد



همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
تاریخ برگزاری : 16 آبان ماه 1396


دیگر مقالات این رویداد

  • چالش ها و مشکلات صنعت زنبور داری ایران و توصیه هایی در رویکردهای آينده آن
  • اعجاز علمی قرآن در مورد خواص عسل
  • گسترش واحدهاى پرورش زنبور عسل در جهت رونق اقتصاد خانوار در راستای تحقق اقتصاد مقاومتى ایل قشقایی
  • گیاه Phacelia tanacetifolia به عنوان منبع غنی شهد برای زنبور عسل
  • ارزیابی ترمیم زخم و خواص ضدمیکروبی پانسمان زخم هیدروژلی نشاسته حاوی عصاره اتانولی پروپولیس در موش صحرایی
  • بررسی امکان استفاده از اسید استیک و اسید اگزالیک در کنترل کنه واروآ زنبور عسل
  • بررسی خواص پری بیوتیکی و درمانی عسل
  • عسل و کنترل وزن
  • نقش تغذيه اي ترکیبات عسل در سلامت
  • ارزیابی مقایسه ای اثرات ضد میکروبی فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتانولی برموم و اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس ارئوس و اشریشیاکلی O157:H7
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]