کاربرد عسل در صنعت قنادی
Application of honey in the confectionary industry
نویسندگان :
مریم قره شیخ بیات ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی خوراسگانی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
عسل- قنادی- ارزش غذاییکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مریم قره شیخ بیات , 1396 , کاربرد عسل در صنعت قنادی , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.