بررسی تکنولوژی فرآوری عسل در افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی
Investigating the processing technology of honey in increasing antioxidant and antimicrobial activity
نویسندگان :
سیده شهربانو جعفری ( دانشگاه اصفهان ) , مهران میراولیایی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
فرآوری تحت فشار، فعالیت آنتیاکسیدانی، خاصیت ضد میکروبیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهران میراولیایی , 1396 , بررسی تکنولوژی فرآوری عسل در افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.