بررسی خصوصیات شیمیایی عسل طبیعی مناطق مختلف با گونه های گیاهی متفاوت
chemical charecteristics of honey from different origin
نویسندگان :
اعظم حمله داری ( آزمایشگاه هورتاش ) , خدیجه حاجی بابایی ( هورتاش )
کليدواژه ها
عسل، ساکارز، پرولین، HMFکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اعظم حمله داری , 1396 , بررسی خصوصیات شیمیایی عسل طبیعی مناطق مختلف با گونه های گیاهی متفاوت , همايش ملي فراورده هاي زنبور عسل از منظر زيست شناسي، سلامت و اقتصاد
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.