پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله نقش عادت به مصرف عسل در سلامت انسان
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

نقش عادت به مصرف عسل در سلامت انسان

The role of honey consumption habit in human health
نویسندگان :

سعیده شفیعی ورزنه ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا ) , نجمه شفیعی ورزنه ( دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان ) , زهره شفیعی ورزنه ( دانشگاه علامه طباطبائی )

دانلود فایل   

چکیده

عادت به بیان ساده شکلی از یادگیری می‌باشد؛ تغییر رفتاری که به خاطر تجربه‌های ما ساخته میشود. خیلی ساده‌تر میتوان گفت که عادت مانند یک پاسخ خودکار به موقعیت‌های خاصی که در اثر تکرار و یادگیری ایجاد میشود، می‌باشد. وقتی رفتار‌های ما کاملاً خودکار و بدون آگاهی انجام می‌شوند، آن موقع می‌توانیم بگوئیم که عادت است. چون عادت نیاز به توجه آگاهانه ما ندارد. عادت نتیجه‌ی تکرار مداوم یک فعالیت است که در دو دسته‌ی منفی و مثبت طبقه بندی می شود. یکى از مسائل مهمى که در سلامت جسم و روح بشر نقش اساسى دارد، تغذیه سالم است که متأسفانه در سده اخیر دستخوش تغییرات فیزیکى و شیمیایى بسیار پیچیده‌اى شده و امروزه نیز شاهد تبلیغات وسیع جهت معرفى انواع فرآورده هاى غذایى مصنوعى و مضر به راه هاى مختلف هستیم که به شدّت سلامت انسان را مورد تهدید قرار داده است و نتیجه آن وجود انواع بیمارى هاى شناخته و ناشناخته، انواع سرطان ها، بیمارى هاى روحى، عصبى و بیمارى هاى صعب العلاج به گونه اى که مراکز پزشکى، درمانى ما مملو از این گونه بیماران است. علاقه‌مندی فزاینده‌ای برای جستجوی غذاهای طبیعی با عملکرد درمانی و پیشگیری کننده‌ای وجود دارد. عسل یک محصول سالم تغذیه‌ای است که توسط زنبور عسل تولید میشود. عسل ارزش تغذیه‌ای و درمانی بالایی دارد که عمدتاً به ترکیبات فیتوشیمیایی، منبع گل، نوع عسل و به نوع زنبور عسل بستگی دارد. این عوامل بر فعالیت‌های بیولوژیکی هر نوع عسل تأثیر میگذارند. با توجه به ويژگي هاي بسيار مفيد مطرح شده براي اين ماده از جمله اثرات ضد التهاب، ضد باكتري و ضد قارچ قوي، و از همه مهم‌تر تحريك سيستم ايمني كه مي تواند مانع بسياري از بيماري ها شود، به نظر مي رسد اين ماده پتانسيل استفاده بيشتر در علوم و صنایع غذایی را دارد، که نیازمند بررسی‌های آینده است.

کليدواژه ها

عادت، عسل، سلامت انسان، تغییر رفتار.

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
سعیده شفیعی ورزنه , 1402 , نقش عادت به مصرف عسل در سلامت انسان , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • مواد ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ های رشته ای
  • بررسی اثر عصاره گیاه پنبه بر روی بهبود زخم سالک پوستی
  • اثر گیاه بارهنگ بر روی ترمیم زخم-یک مطالعه مروری
  • بررسی ارزش دارویی بالقوه Orchis coriophora و Orchis palustris در مدیریت دیابت
  • ذخیره سازی گندم بر اساس مدل توصیه شده در قرآن مقدس
  • نقش فرآورده های گیاهی و پروبیوتیک ها در مولتیپل اسکلروزیس
  • مروری بر فواید ژل رویال در دامپزشکی
  • موانع و راهکارهای پیشبرد توسعه اقتصاد گیاهان دارویی
  • استخراج آنتوسیانین از زرشک و بررسی اثر ضد باکتریایی آن بر باکتری های گرم مثبت و منفی
  • اثر فراورده خوراکی حاوی میوه آمله بر ریزش موی آندروژنیک زنان یک مطالعه کارازمایی بالینی تصادفی کنترل شده
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]