پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
صفحه اصلی
آرشیو همایش ها
آرشیو مقالات
سایت دانشگاه
:. صفحه اصلی
آرشیو مقالات رویداد ها
مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآوردههاي طبيعي شفابخش
مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآوردههاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402
رديف
عنوان مقاله
1
بررسی پارامترهای لیپینسکی و خاصیت ضد انگلی ترکیبات مشتق شده از فلاونوئید گیاهی پینوستروبین
2
اثرات بهبود دهنده مکمل رژیم کم فرکتوز همراه با آلفالیپوئیک اسید بر نسبت آدیپونکتین-لپتین بر مدل بیماری کبد چرب غیرالکلی ناشی از رژیم پر چرب
3
استفاده از عوامل ضد قارچی به عنوان افزاینده پاکلی تاکسل در سویه ی Alternaria alternata isolate MSh Taxus تحت تخمیر غوطه ور
4
مواد ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ های رشته ای
5
کاربرد پیگمان های میکروبی در صنایع غذایی
6
Analysis of genetic variation in Lepidium sativum as an important medicinal source
7
Evaluation of foliar application of salicylic acid on quantity and quality of Cynara scolymus as a medicinal source
8
Genetic variation of medicinal herb Spinacia oleraceae using biplot analysis
9
متابولیت های مفید برای مغز از دنیای میکروسکپی
10
ارزیابی شیمیایی Salvia syriaca در ناحیه زاگرس، ایران
11
مروری بر فواید ژل رویال در دامپزشکی
12
مروری بر سبک زندگی و مواد طبیعی موثر بر موکوزیت دهانی ناشی از شیمی درمانی و رادیو تراپی از دیدگاه طب ایرانی
13
دارمو یک فرآورده دارویی محلی؛ یک مطالعه ای بر اساس دانش بومی
14
فرآورده ای دارویی از گیاه ارمک؛ یک مطالعه بر اساس دانش بومی
15
دانش بومی اقوام ذکر شده در قرآن، شاخه ای جدید در قرآن پژوهشی
16
تجاری سازی محصولات فاژ یک دریچه به فرصتهای جدید
17
بررسی واژه شفا در آیات قرآن
18
تاثیر عصاره گیاه خارخاسک(Tribulus terrestris )روی بیان ژن های دخیل در بیماری زایی انتروباکتر
19
تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز تحلیل اهمیت و مصارف گیاه دارویی زیره سبز
20
بررسی تنوع درصد اسانس در توده های مختلف نعناع فلفلی در ایران
21
مطالعات بیوانفورماتیکی اثر ضد ویروسی تیادیازولیل کورکومین در مهار آنزیم پروتئاز اصلی ویروس کوید ۱۹
22
نقش بهبودی آور کورکومین زردچوبه به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی بر روی سمیت کلیوی ناشی از فنل در موش صحرایی
23
بهبود سمیت تخمدانی ناشی از آرسنیک با تجویز VenoVine® (عصاره Vitis vinifera L).
24
The use of encapsulation technique in the formulation of bacteriophages
25
Galbanic acid inhibits migration and adhesion of melanoma cancer cells by repression of matrix metalloproteinases 2 and 9 activity
26
اثر فراورده خوراکی حاوی میوه آمله بر ریزش موی آندروژنیک زنان یک مطالعه کارازمایی بالینی تصادفی کنترل شده
27
مفهوم درمان و شفا از گذشته تا امروز
28
اثرعسل، ژل رویال و بره موم بر بیماری آلزایمر
29
کاربرد و انواع فاژها به عنوان درمان جایگزین
30
معرفی نسخه خطی کحّالی و جراحی(تشخیص و درمان بیماری های چشم) در دوره صفوی
31
روایت اسنادی تجارت گیاهان دارویی تجارتخانه خسرو شاه جهانیان در دوره قاجار مطالعه موردی اصفهان
32
گیاه دارویی مرزه بختیاری ( (Satureja bachtiarica Bung. یک گونه بومی ارزشمند در ارتفاعات زاگرس
33
مروری بر نقش درمانی فراورده های زنبورعسل در تاریخ
34
تاثیر خرما بر سلامتی در دوران بارداری و زایمان
35
اثر مصرف پودر هسته خرما و پودر خرما بر فراسنجه های خونی مصرف کنندگان، یک مطالعه متقاطع
36
Effective herbal medicine (Artemisia.vulgaris) in the treatment of Leukemia disease
37
عملکرد پروبیوتیک ها در مدیریت بیماری های پریودنتال
38
فرآورده های طبیعی شفابخش رایج در منطقه سواحل مکران
39
بررسی اثر عصاره گیاه پنبه بر روی بهبود زخم سالک پوستی
40
مروری بر صنعت پروبیوتیک در ایران
41
صمغ کتیرا گون یک ماده طبیعی با خواص دارویی بالقوه
42
Ferulago angulata منبع طبیعی فعالیت آنتی اکسیدانی در خانواده Apiaceae
43
کپسوله کردن اسانس اکالیپتوس با استفاده از بتا سیکلودکسترین و سنجش میزان حلالیت آن
44
بررسی حلالیت اسانس رزماری کپسوله شده توسط بتا سیکلودکسترین در آب
45
Allium akaka مروری بر خصوصیات فیتوشیمیایی و کاربردهای دارویی سنتی آن در ایران
46
ژله رویال و گرده به عنوان غذای عملگر برای انسان
47
The effect of vermicompost on the growth characteristics and essential oil of chamomile (Matricaria chamomilla L.)
48
تهیه چسب های بافتی برپایه روغن های گیاهی برای بستن زخم
49
Quorum sensing impression of Rhodococcus erythropolis on Enhancement of ( IPS) production from Ganoderma lucidum
50
خواص میکروبی و شیمیایی مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی و بهینه سازی شرایط تولید برای کاهش بار میکروبی
51
مطالعه اتنوبوتانیکی Heracleum persicum Desf. ex Fisch. C.A.Mey. & Avé-Lall در ایران
52
القای مرگ برنامه ریزی شده سلول با محصولات طبیعی یک روشی امیدوارکننده برای درمان سرطان پستان
53
اثرات ضد باکتریایی عصاره عناب بر علیه استافیلوکوکوس اورئوس
54
نقش محصولات طبیعی و رویکردهای هدفمند در درمان تومورهای جامد
55
جداسازي و شناسايي باكتروفاژ حاد عليه استرپتوكوكوس موتانس جداسازي شده از پلاك دندان پوسيده
56
برگ های انبه مشخصات فیتوشیمیایی و فعالیت های زیستی ارتقا دهنده سلامت
57
سنتز و ارزیابی چسب بافتی مشتق از تانن
58
سنجش تأثیر عصاره اتانولی میوه هلیله زرد بر شاخص های انعقادی انسانی در محیط آزمایشگاهی
59
نقش عادت به مصرف عسل در سلامت انسان
60
بررسی اثرات درمانی و شفابخش کتیرا
61
استخراج آنتوسیانین از زرشک و بررسی اثر ضد باکتریایی آن بر باکتری های گرم مثبت و منفی
62
بابونه جایگزین مناسبی برای مسکن های شیمیایی
63
نقش درمانی جینجرنون A به عنوان یک مکمل گیاهی در سرطان و بیماری های مختلف
64
روش هایی برای بهبود و تغییر ویژگی های سلولز باکتریایی برای کاربردهای گوناگون
65
هنرهای تجسمی و سلامت و شفا
66
نقش داروهای گیاهی و گونههای فعال اکسیژن در درمان سرطان
67
سنتز سبز نانوذرت نقره توسط عصاره آبی گیاه سعد کوفی
68
سنجش تأثیر عصاره اتانولی میوه بلیله بر شاخص های انعقادی انسانی در محیط آزمایشگاهی
69
Probiotic Manufacturing Process
70
لوان میکروبی و اثرات شفابخشی آن
71
بررسی ترکیبات دارویی طبیعی در درمان سرطان بر اساس مکانیسم اثر آنها و معرفی مسیرهای انتقال سیگنال مربوط به این ترکیبات
72
مقدمه ای بر تاثیر مشتقات زنجبیل بر روی COVID-19
73
اثر گیاه بارهنگ بر روی ترمیم زخم-یک مطالعه مروری
74
مروری بر اثرات گیاه گزنه (utritica diotica L.) بر اختلالات باه از دیدگاه طب سنتی و طب کلاسیک
75
نازیفن؛ قرص گیاهی برای خونریزی غیر طبیعی رحم
76
ذخیره سازی گندم بر اساس مدل توصیه شده در قرآن مقدس
77
نقش عصاره گیاه گوارانا در درمان سرطان
78
درمان سرطان سینه با استفاده از داروی طبیعی با داروی بالقوه به نام BERBERIN
79
کنار (زیزیفوس) گیاهی امیدوارکننده با فواید بالقوه برای سلامتی
80
بررسی پویایی جمعیت میکروبی در طی تولید سرکه سیب
81
غنی سازی شیر پس چرخ با ویتامین ب۱۲ توسط امولسیون دوگانه با کمک اولتراسوند
82
خواص شیمیایی و درمانی نعناع فلفلی
83
گیاهان دارویی منطقه سیستان و بلوچستان
84
بررسی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و دارویی خرفه
85
بررسی پویایی برخی از باکتری های بیماری زا در طول تولید سرکه سیب
86
تاثیر فیزیولوژیک جنسینگ
87
موانع و راهکارهای پیشبرد توسعه اقتصاد گیاهان دارویی
88
بررسی اثر ضد قارچی عصاره آبی و الکلی برگ گیاه Myrtus communis علیه آسپرژیلوس فلاووس مولد آفلاتوکسین
89
معرفی روش های ساخت ترکیبات دارویی در طب سنتی ایرانی
90
گداخته اصفهان، معجون و کاربرد آن در طب سنتی
91
بررسی خواص درمانی و ارزش غذایی اسپیرولینا
92
خواص درمانی و دارویی گیاه پیچکه (Allium longisepalum) در طب سنتی ایران
93
بررسی ارزش غذایی و دارویی عسل از دیدگاه علوم پزشکی، طب سنتی – اسلامی(مطالعه مروری)
94
بررسی اثر ضد میکروبی پیگمنت های قارچ موناسکوس پورپوریوس بر روی باکتریهای بیماریزا
95
چالشهای فراورده های طبیعی
96
نقش فرآورده های گیاهی و پروبیوتیک ها در مولتیپل اسکلروزیس
97
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه اسطوخودوس و دو باکتری پروبیوتیک Lactobacillus casei و Sacharomyces bulardii بر باکتریهای عامل مسمومیت غذایی و بررسی اثر سینرژیسمی آنها
98
خلاصهای بر تاثیر Silybum marianum بر سرطانهای مختلف
99
بررسی ارزش دارویی بالقوه Orchis coriophora و Orchis palustris در مدیریت دیابت
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.
همایش نگار
(نسخه 10.0.12)
[مدیریت سایت]