پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله Probiotic Manufacturing Process
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

Probiotic Manufacturing Process

Probiotic Manufacturing Process
نویسندگان :

زهرا قبادی ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

چکیده

Probiotics are living microorganisms that when consumed in sufficient quantities provide health benefits to the host. This definition highlights the following five critical points are microorganisms that must be alive delivered in adequate quantities and provide health advantages. Several requirements must be satisfied in order to properly convey probiotic advantages to the customer. We explore the often-overlooked challenges of producing the strains and putting them into consumer items that supply the needed dosage at the end of shelf life. A complex manufacturing procedure is necessary to achieve high yield and stability as well as to fulfill requirements such as the lack of certain allergies which limits some apparent culture medium elements. Reproducibility is essential for maintaining consistently high performance and quality. To achieve this quality control is required throughout the whole manufacturing process from raw materials to the finished product as well as documentation of this quality control. Probiotic lactic acid bacteria and bifidobacteria have traditionally been added to fermented dairy products with a short shelf life and refrigerated storage. Probiotics can now be found in dietary supplements and other dry food matrices that are predicted to last up to 24 months at room temperature and humidity. With the correct production method product formulation and strains high-quality probiotics may be effectively integrated in a broad range of delivery forms to meet the needs of consumers.

کليدواژه ها

probiotics actobacillus Bifidobacterium manufacturing strain stability

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
زهرا قبادی , 1402 , Probiotic Manufacturing Process , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • Allium akaka مروری بر خصوصیات فیتوشیمیایی و کاربردهای دارویی سنتی آن در ایران
  • سنجش تأثیر عصاره اتانولی میوه هلیله زرد بر شاخص های انعقادی انسانی در محیط آزمایشگاهی
  • تاثیر خرما بر سلامتی در دوران بارداری و زایمان
  • Evaluation of foliar application of salicylic acid on quantity and quality of Cynara scolymus as a medicinal source
  • استخراج آنتوسیانین از زرشک و بررسی اثر ضد باکتریایی آن بر باکتری های گرم مثبت و منفی
  • اثر مصرف پودر هسته خرما و پودر خرما بر فراسنجه های خونی مصرف کنندگان، یک مطالعه متقاطع
  • معرفی نسخه خطی کحّالی و جراحی(تشخیص و درمان بیماری های چشم) در دوره صفوی
  • اثر فراورده خوراکی حاوی میوه آمله بر ریزش موی آندروژنیک زنان یک مطالعه کارازمایی بالینی تصادفی کنترل شده
  • لوان میکروبی و اثرات شفابخشی آن
  • Analysis of genetic variation in Lepidium sativum as an important medicinal source
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]