پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
  4. مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و دارویی خرفه
عنوان رویداد : كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402

بررسی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و دارویی خرفه

Investigation of physico-chemical and medicinal properties of purslane
نویسندگان :

اسماء خوبي ( دانشگاه سيستان و بلوچستان )

دانلود فایل   

چکیده

Statement of Problem Purslane is a common weed that grows all over the world and is one of the most widespread weed species in summer crops. However it has great potential to develop as a new crop since its identification as one of the best plant sources of α-linolenic acid ω-3 fatty acid as well as some antioxidants such as ascorbic acid α-tocopherol β-carotene and glutathione. Research Purpose Purslane is an herbaceous plant consumed in Iran Italy the United Kingdom Greece Spain Turkey China Malaysia North Africa the Philippines Australia the United States Mexico and Brazil. Purslane provides considerable contributions of polysaccharides minerals proteins fatty acids terpenoids alkaloids phenols sterols flavonoids and vitamins which together or individually create antioxidant neuroprotective antimicrobial anti-inflammatory antidiabetic anticancer antiulcerogenic and anticholinesterase properties. Research Method New phytochemical compounds have been recognized in purslane through gas chromatography-mass spectrometry (GC–MS) high-performance liquid chromatographic (HPLC) spectroscopic methods nuclear magnetic resonance (NMR) and etc. Results and Conclusion Purslane cultivation is a production alternative as it shows many expectations given its nutritional and nutraceutical properties low production costs and high productivity. Therefore the consumption of the plant in human diets is recommended.

کليدواژه ها

Purslane Physico-chemical Medicinal properties

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
اسماء خوبي , 1402 , بررسی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و دارویی خرفه , كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش

برگرفته از رویداد



كنگره بين المللي فرآورده‌هاي طبيعي شفابخش
تاریخ برگزاری : 01 ارديبهشت ماه 1402


دیگر مقالات این رویداد

  • بررسی اثر ضد میکروبی پیگمنت های قارچ موناسکوس پورپوریوس بر روی باکتریهای بیماریزا
  • اثر فراورده خوراکی حاوی میوه آمله بر ریزش موی آندروژنیک زنان یک مطالعه کارازمایی بالینی تصادفی کنترل شده
  • بهبود سمیت تخمدانی ناشی از آرسنیک با تجویز VenoVine® (عصاره Vitis vinifera L).
  • تاثیر فیزیولوژیک جنسینگ
  • خواص میکروبی و شیمیایی مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی و بهینه سازی شرایط تولید برای کاهش بار میکروبی
  • عملکرد پروبیوتیک ها در مدیریت بیماری های پریودنتال
  • مطالعه اتنوبوتانیکی Heracleum persicum Desf. ex Fisch. C.A.Mey. & Avé-Lall در ایران
  • چالشهای فراورده های طبیعی
  • The effect of vermicompost on the growth characteristics and essential oil of chamomile (Matricaria chamomilla L.)
  • مفهوم درمان و شفا از گذشته تا امروز
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]